Iznajmljivanje automobila Crna Gora i Podgorica Aerodrom

Iskoristi svoj odmor u potpunosti i istraži raznolikosti Crne Gore, sa našom pristupačnom ponudom izdavanja automobila. Nudimo raznolikost vozila, najnovije modele automobila za izdavanje, brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu. Pokušavamo da pružimo najudobnije i najbolje iskustvo našim klijentima i u isto vrijeme uživajući u ljepotama prirode. Započni svoju vožnju kroz ljepote Crne Gore sa nama.

Mjesto preuzimanja:
Mjesto vraćanja:
Datum preuzimanja:
Datum vraćanja: Datum i vrijeme vraćanja ne mogu biti manji od vremena preuzimanja
Vrijeme preuzimanja:
Vrijeme vraćanja: Datum i vrijeme vraćanja ne mogu biti manji od vremena preuzimanja

Iskoristi svoj odmor u potpunosti i istraži raznolikosti Crne Gore, sa našom pristupačnom ponudom izdavanja automobila. Nudimo raznolikost vozila, najnovije modele automobila za izdavanje, brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu. Pokušavamo da pružimo najudobnije i najbolje iskustvo našim klijentima i u isto vrijeme uživajući u ljepotama prirode. Započni svoju vožnju kroz ljepote Crne Gore sa nama.

Inajmljivanje automobila u Crnoj Gori

Izdavanje automobila u Crnoj gori

Planirate putovanje u Crnu Goru? Iako je jedna od najmanjih zemalja na Balkanu, jedna je od najljepših. Da biste mogli da vidite ne samo najpopularnije turističke destinacije, već i neotkrivena mjesta i skrivene dragulje, iznajmljivanje auta u Crnoj Gori je odličan način da otkrijete iznenađujuće raznoliku prirodu i pejzaž. Da biste se kretali svojim tempom, najbolja lokacija kao polazna tačka je iznajmljivanje automobila na aerodromu Podgorica.

Iznajmljivanje auta na aerodromu Podgorica

Bilo da planirate da se vozite širom zemlje ili planirate da se krećete po gradu u vozilu visokih performansi, mi vam možemo pomoći da rezervišete savršeno auto. Iznajmljivanje automobila na aerodromu Podgorica je veoma popularno. Rezervišite svoje vozilo iz snova unaprijed da biste dobili povoljne cijene i najbolja auta. Taksi usluge su mnogo skuplje. Osim toga, imaćete slobodu da vozite gdje god i kad god želite!

Inajmljivanje automobila na Aerodromu Podgorica

Iznajmljivanje automobila u Podgorici, Crna Gora


Politika neograničene kilometraže

Iznajmljivanje automobila vam daje slobodu da istražite Crnu Goru i vidite fantastične atrakcije. Uz neograničenu kilometražu, možete putovati krivudavim obalnim putevima, voziti se u planine ili posetiti skrivena sela bez brige o dodatnim naknadama.

Putujte u udobnosti i bezbednosti

Naša flota novih, dobro održavanih vozila osigurava udobno i pouzdano iskustvo vožnje. Izaberite iz niza automobila koji odgovaraju vašem putovanju. Takođe ćete biti mirni kada znate da svi iznajmljivanja uključuju Super zaštitu od krađe i Osiguranje od ličnih nesreća.

Bez skrivenih naknada, transparentna rezervacija

Rezervacija kod nas je jednostavna, bez skrivenih troškova. Obezbeđujemo unapred cene sa uključenim svim taksama i porezima.

Bez depozita

Većina iznajmljivanja takođe ne zahteva depozit za dodatnu pogodnost.

Dostupan granični prelaz

Razumemo da mnogi putnici žele fleksibilnost da prelaze granice tokom svog putovanja. Zbog toga nudimo granični prelaz odabranim susednim državama (Srbija, Hrvatska, Albanija i Bosna) uz malu doplatu. Kontaktirajte nas za detalje o tome gde možete da se vozite svojim iznajmljenim automobilom.

Novi automobili

Naš vozni park se sastoji uglavnom od novih, dobro održavanih automobila za udobno iskustvo iznajmljivanja. Izaberite iz niza automobila kao što su ekonomični hečbekovi, kompaktni, minivani i SUV. Naša flota novih automobila pomaže u kreiranju nezaboravnih putovanja.


Cijene iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori

Cijene najma automobila u Crnoj Gori i Podgorici se mijenjaju u zavisnosti od sezone. Cijena najma automobila za vaše putovanje zavisi od dužine vašeg najma i datuma početka vašeg putovanja. Da biste vidjeli cijene i ponude iznajmljivanja automobila u Podgorici, jednostavno unesite datume putovanja u polje za pretragu na vrhu stranice.

Osnovna pravila za vožnju na putevima

Pridržavajući se sljedećih pravila, zaštitićete sebe i svoje putnike, kao i izbjeći neželjene kazne na putevima u Crnoj Gori:
  • Nivo alkohola u krvi vozača ne smije biti viši od 0,3%.
  • Kratka svjetla su obavezna 24 sata dnevno.
  • Vozač i njegovi putnici (čak i oni koji sjede iza) moraju koristiti zaštitni pojas.
  • Korišćenje mobilnog telefona tokom vožnje je zabranjeno.

Nađi nas

Kontaktiraj nas

TARA-CAR rent a car Podgorica
Pozovite ili pošaljite poruku
+38269214100  
+38269151357  

Email:
rentaltaracar@gmail.com  
Radno vrijeme:
Ponedjeljak: Otvoreno 24 sata
Utorak: Otvoreno 24 sata
Srijeda: Otvoreno 24 sata
Četvrtak: Otvoreno 24 sata
Petak: Otvoreno 24 sata
Subota: Otvoreno 24 sata
Nedjelja: Otvoreno 24 sata


Iskusite eksluzivno iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori

Ponosni smo što smo jedna od najboljih rangiranih kompanija za iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori. Uz recenzije klijenata sa 5 zvezdica, pružamo vrhunske usluge iznajmljivanja za posetioce iz celog sveta.
Kupci hvale naše ljubazno osoblje, besprekoran proces rezervacije i visokokvalitetna vozila. Ne vjerujte nam samo na riječ – pogledajte recenzije zadovoljnih kupaca koji su kod nas iznajmljivali na prethodnim putovanjima u Crnu Goru.
Bez obzira da li želite da krstarite obalom u kabrioletu ili vam je potreban prostrani SUV za porodični odmor, imamo savršen automobil za vas.

Popularne lokacije za iznajmljivanje i preuzimanje u Crnoj Gori

Prilikom iznajmljivanja automobila u Crnoj Gori, popularne lokacije za preuzimanje uključuju glavni grad Podgoricu i primorska žarišta Budva, Kotor i Tivat. Aerodromi u Podgorici i Tivtu su idealna čvorišta za iznajmljivanje za početak vašeg putovanja.
Ili pokupite točkove u centru grada. Sa našim lokacijama za iznajmljivanje automobila širom Crne Gore, možete započeti svoju avanturu samostalnom vožnjom sa skoro bilo kog mesta. Kontaktirajte nas danas da rezervišete automobil za iznajmljivanje na jednoj od najpopularnijih lokacija.

Još jedna popularna destinacija na jadranskoj obali, Budva se često pominje kao jedno od najprestižnijih mjesta u regionu. Za one koji žele da istraže cijelu Budvansku rivijeru i okolinu, iznajmljivanje auta u Budvi je idealna opcija. Grad karakterišu izgrađene plaže, energična sredina, kao i više istorijskih atrakcija poput Starog grada Budve.

Zahvaljujući iznajmljenom automobilu ne nećete zavisiti od gradskog prevoza ili taksi službi. Kod nas štedite novac, ne plaćajući visoke cijene taksija ili aerodromske transfere iz Tivta. Sa novim vozilima, niskim cijenama i ljubaznom uslugom 24/7, pravi smo izbor za iznajmljivanje automobil na Aerodromu Tivat. Bilo da dolazite zbog posla ili na odmor. Bilo da posjećujete grad Tivat ili istražujete Bokokotorski zaliv, vozilo za iznajmljivanje je uvijek pravi izbor.

Posjeta Baru podrazumeva upoznavanje sa dva potpuno različita prirodna okruženja. Bilo da volite prelijepe pejzaže, bogatu istoriju, fantastičnu i egzotičnu hranu, zadivljujuće plaže, Bar je poznat kao grad različitosti, između starog dijela i modernog grada. Stari Bar je pravi arheološki muzej pod vedrim nebom, okružen voćnjacima i masljinacima.

Prilikom iznajmljivanja auta u Kotoru, tokom turističke sezone, morate imati u vidu da će vjerovatno biti velike gužve, i nedovoljno parking mjesta. Za ovaj zadivljujući srednjovekovni grad pod UNESCO okriljem, preporučujemo našu mini i ekonomsku klasu, kako bi uživali posjeti Bokokotorskom zalivu.

Od € 17.52 dnevno RENAULT Clio Image not available
3 Prtljag 5 Sjedišta 4 Vrata A/C

RENAULT Clio
Manual

Mini klasa
Slično Rezerviši
Od € 18.98 dnevno Novo! HYUNDAI i20 Image not available
2 Prtljag 5 Sjedišta 4 Vrata A/C

HYUNDAI i20
Manual

Ekonomična klasa
Slično Rezerviši
Od € 20.44 dnevno TOYOTA Auris Image not available
3 Prtljag 5 Sjedišta 4 Vrata A/C

TOYOTA Auris
Manual

Kompakt klasa
Slično Rezerviši
Od € 20.44 dnevno Novo! HYUNDAI i20 Image not available
2 Prtljag 5 Sjedišta 4 Vrata A/C

HYUNDAI i20
Automatik

Ekonomična klasa
Slično Rezerviši
Loading...

Pronađite najbolje ponude

Naš savjet za pronalaženje najboljih ponuda je da rezervišete svoje vozilo ranije i unaprijed. Ako planirate ljetnji odmor, onda se najbolje ponude i najjeftinija vozila obično rezervišu tokom zime ili ranog proljeća.

Pošto je Crna Gora popularna lokacija za iznajmljivanje, obavezno rezervišite unaprijed da biste izbjegli visoke cijene i uštedjeli na putovanju.

Garantujemo Vam

SIGURNOST

Dobijate Lično osiguranje od nesreće i Super osiguranje od krađe besplatno. Takođe možete dokupiti Kasko osiguranje za nisku cijenu, i uživati u vašem putovanju bez briga!

PRIJATELJSTVO

Možete promijeniti Vašu rezervaciju, koliko god puta želite, besplatno. Možete otkazati rezervaciju i biti refundirani do 72 sata prije vremena preuzimanja automobila.

VOZILA IZ SALONA

Svake godine, naša flota se osvježava novim automobilima. Ne postoji osvježivač vazduha koji može da zamijeni miris novog.

24/7 PODRŠKU

U slučaju bilo kakvih problema smo tu, u sekundama brojeći. Samo nazovite bilo koji od brojeva sa kontakt stranice.


Najčešće postavljena pitanja

A: Tačna cijena za rent a car zavisi od dužine najma, vrste vozila i doba sezone.
A: Da, apsolutno je sigurno voziti kroz Crnu Goru. Čak i sa vrlo malo vozačkog iskustva. Podsjećamo samo da Crna Gora ima mnogo planinskih puteva i prolaza koji nijesu uvijek pravi već krivudavi.
A: Online rezervacije su brže i pouzdanija opcija.
A: Hyundai i20 je najčešće iznajmljivan automobil u Crnoj Gori.
A: Moguće je produžiti period zakupa, ali je neophodno da nas kontaktirate za potvrdu. Troškovi produženja se obračunavaju iz unaprijed definisanih cijena.
A: Nemamo posebnih ograničenja prema vozačkom iskustvu ili starosnoj granici. Ako imate više od 18 godina i vozačku dozvolu, možete iznajmiti i voziti naša vozila.
A: Rentakar kompanije podrazumijevaju važeću vozačku dozvolu iz svoje zemlje i pasoš. Minimum godina koje vozač mora imati je 18.
A: Svi strani posjetioci koji imaju važeću vozačku dozvolu iz svoje zemlje ili EU vozačku dozvolu imaju pravo da voze vozila u Crnoj Gori.

Connection error. We are working on the issue, in case of error in booking, please reach to us at the contact numbers bellow.
Unexpected error. Please try again after refreshing page, or reach to us at the contact numbers bellow.
Validation error. Please try again filling with correct data.