O nama

Imamo san

Tara-car je osnovana od strane mladih, profesionalnih ali i iskusnih ljudi u poslu izdavanja automobila. Zajedno sa našim porodicama, osnovali smo novu kompaniju koja postavlja nove standarde i nudi najkvalitetniju uslugu izdavanja automobila u Crnoj Gori, po pristupačnim cijenama.

Naš uspjeh je odraz naše lične brige o svakom detalju vezanom za naše klijente i naše automobile. Možete rezervisati auto vrlo jednostavno preko našeg sajta i dobiti kompletne informacije o vozilima, cijenama, osiguranju, prcedurama i još mnogo toga. Upoznajte ljepote Crne Gore sa našim pristupačnim automobilima i najboljim cijenama, a uslugom aktivnom 24 sata dnevno. Mi se brinemo o svakom klijentu i težimo da prilagodimo usluge prema Vašim željama i potrebama. Pouzdan smo partner čije usluge su uvijek na najvišem nivou profesionalnosti, nezavisno od toga da li se radi poslovnom putovanju, turističkom ili bilo kojem drugom događaju. Naši klijenti su prepoznali da je naša cijela flota zasnovana na isključivo novim vozilima, pouzdanih proizvođača.

Povjerenje klijenata

Radeći za druge, pružanje izuzetne usluge smo podigli na novi nivo, zadobijajući povjerenje mnogih klijenata. Danas, kao mlada i ambiciozna kompanija sa sjedištem u Podgorici i Budvi, ljubaznim i pouzdanim osobljem želimo da Vam pružimo najbolje moguće iskustvo.

Odaberite vrijeme, mjesto, vozilo, sve

Nudimo vam širok spektar vozila koji zadovoljavaju sve potrebe udobnosti i cijena. Jedna od naših posebnih povoljnosti je dostava automobila na mjesto koje vi odredite - bilo gdje u Crnoj Gori. Naše kancelarije su u blizini Podgoričkog aerodroma. Treba vam auto blitu Tivatskog aerodroma? Nema problema, samo nas kontaktirajte. Ponesite samo dobro raspoloženje, mi ćemo se pobrinuti za vaše putovanje.

Connection error. We are working on the issue, in case of error in booking, please reach to us at the contact numbers bellow.
Unexpected error. Please try again after refreshing page, or reach to us at the contact numbers bellow.
Validation error. Please try again filling with correct data.